Verrassende let wint heistse pijl ook prijsje voor laurens sweeck maar had liever gehad dat die prijs er niet was

De Heistse Pijl zit erop en de winnaar kwam als een serieuze verrassing in de vorm van Emils Liepins. Toch was er ook een Belgisch prijsje voor Laurens Sweeck.

Onderweg werd er drie keer gesprint voor een strijdlustklassement ter ere van Michael Goolaerts, die ons op 8 april veel te snel ontviel tijdens Parijs-Roubaix. Laurens Sweeck kon zich twee van de drie keer op kop nestelen en pakte zo het tussenklassement, voor Corne Van Kessel. "Op zich was het wel een doel om daarvoor te gaan, maar het blijft jammer zo'n klassement te moeten winnen. Ik had liever gehad dat het niet bestond", aldus Sweeck in een openhartige reactie.

ADAMS OP PLEK VIER

De eindwinst ging in een sprint met een paar late uitvallers uiteindelijk naar Emils Liepins, een verrassende Let van One Pro Cycling. Hij hield Wouter Wippert nipt af, Aksel Nömmela werd derde en Jens Adams was eerste Belg op plek vier. Met Jelle Mannaerts (8e) en Gerry Druyts (10e) waren er nog twee Belgen te vinden in de top-10. Cees Bol is de nieuwe leider in de Beker van België.
Bron : www.wielerkrant.be
Categories Heistse Pijl, napoleon
Gerelateerde berichten

No Comments

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial