We zijn fier onze nieuwe partner Heylen Vastgoed aan te kondigen als de nieuwe titelpartner van de Heistse Pijl. Na een lange samenwerking met Carrefour Market neemt Heylen Vastgoed de titel over van onze wielerwedstrijd en gaan we samen verder bouwen aan het Kempische verhaal. Met start in Turnhout en aankomst in Heist op den Berg doorkruisen we de Kempen waarvan we de komende jaren een echt thema zullen maken. Heylen Vastgoed heeft een ruim kantorennetwerk met 8  vestigingen zowel in Turnhout als een gloednieuwe vestiging in Heist op den Berg. Het kantoor in Heist op den Berg  zorgt voor de verdere expansie van Heylen Vastgoed.

De Heistse Pijl kent een zeer lange traditie in het Belgische wielrennen want de eerste winnaar dateert al van 1947. Na een onderbreking van 25 jaar mocht Geert Omloop in 2008 de eerste vernieuwde versie op zijn naam schrijven. Een extra dimensie kreeg de Carrefour Market Heistse Pijl in 2013: Belgisch kampioen Tom Boonen en het ijzersterke OmegaPharma-Quickstep kwamen met een ambitieuze delegatie afgezakt. De Berg van Heist was die dag het epicentrum van het Belgische wielrennen. Winnaar werd Tom Boonen die in de Belgische driekleur als eerste over de meet spurtte en zijn huzarenstukje in 2014 nog een keer overdeed toen hij Jonas van Genechten en Kenny Dehaes klopte in een spannende eindsprint. Sander Armee verschalkte in de editie van 2015 het hele peloton na een indrukwekkende solo. De Carrefour Market Heistse Pijl is ondertussen de fase van de ‘kermiskoers’ ontgroeid: in 2015 werd de beslissing genomen door te stoten naar 1.1 UCI Europe Tour. De toekenning van dit statuut past perfect binnen de lange termijnvisie om een stevige traditie in stand te houden.

De Napoleon Games Cycling Cup komt op het juiste moment om de Carrefour Market Heistse Pijl verder te doen groeien. Samen met de andere wedstrijden wil deze koers een aanvulling zijn op de topklassiekers die we reeds lang koesteren. De erelijst oogt mooi, de traditie is er, het parcours is selectief en het wielerpubliek is immens aanwezig. Voldoende ingrediënten om er op zaterdag 2 juni 2018 en mooie editie van te maken.

Officiele website

             
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial